DYRENES SIDE  

Når man bor på landet, så er man nødt til at have dyr - det har vi også på Nørregaard og du vil i løbet af kort tid kunne møde dem alle her på dyrenes side...

Hestene

Fanny og Sally er 2 søde ponyer, der begge har været på Nørregaard i snart 2 år. Fanny er Josses hest (den store) og Sally er Julies (hun er nemlig ikke så begejstret for heste, så det gør noget).

Begge heste er søde og rare, omend de er meget nysgerrige af sådan et par størrelser at være. Vi har derfor måtte indhegne folden ud mod vejen, så de ikke så snart der var lidt pels på sprang afsted gennem el-hegnet og ud på de danske veje for at opleve omgivelserne.

Hestefolden er indrettet med en stor græsplæne og et areal med vildt voksende træer osv. Hestene har derfor god mulighed for adspredelse i hverdagen og er tit set på "picnic" inde i vildnisset.

 

 
 

Fanny kom først og var en fødselsdagsgave til Josse, Fanny er den største af de 2 ponyer og kan snart fejre 3 års fødselsdag og således er hun ved at være rideklar.

 

 

 

Sally kom et par måneder efter og begge var glade for gensynet, da de tidligere gik sammen i en fold på Vejle kanten.

Sally der er lille af en hest at være er lidt sjovere at lege med, da hun ikke som Fanny, har så stort et behov for at bestemme alting og ofte er glad når bare man gider nusse hende lidt på mulen og hygge om hende.

 

      

Hønsene

Der er ikke så meget at sige om hønsene, de skal lukkes ind om aftenen, ellers står den på hanegal (vi har 3) fra den årle morgen og det er træls. Til gengæld er hønerne meget flinke til at lægge æg og det kan vi lige-så-godt få overstået med det samme, æg fra fritgående høns er suveræne og du kan godt glemme at finde noget tilsvarende uanset hvilket økologisk eller frilandshønse mærke du måtte vælge.

Her er et par af dem på havehønsestolene, i skyggen

 

Hunden

Victor er en godt forklædt schæfer hund, der regere alt og alle på Nørregaard, han er lidt bims, men det passer fint til den øvrige besætning. Victor jager bl.a. høns, cyklister og andre skabninger, der efter hans bedste overbevisning er til for at han kan få motion - han er ikke farlig og i virkeligheden en rigtig kælepot, men han har lige et par besynderligheder, som sikrer at han slet ikke ligner en almindelig minipuddel.

 

Katten

Kaninerne

Svalerne

Duerne